Bag om vores naturlige hudpleje brand

Bag om vores naturlige hudpleje brand

På tværs af vores brand og gennem vores produkter fortæller vi om kærlighed til havet. Vi er en lille familie bosat ved Thorupstrand med Vesterhavet som vores baghave. Ved havet blev jeg (Linda) forelsket i min mand Kristian og sammen har vi tre børn, som har en lige så stor kærlighed til vores lokale Haw.

Kristian er adopteret fra Sri Lanka, har arbejdet lokalt som fisker og jeg ønskede at skabe et brand, som kunne føre en del af hans historie videre i Danmark. Kristians singalesiske mellemnavn er Susila og sådan faldt det naturligt, at mit lille hjertebarn skulle hedde Susila Skincare. Således fortæller Susila Skincare om kærligheden til min mand, vores børn og vores tilværelse ved havet. 

Som forældre ønskede vi en ren og kvalitetsrig hudpleje til vores søn, som døjede med eksem. Intet kunne gå igennem mors kvalitetskontrol, da jeg udviklede nultolerance for mange ingredienser, som ikke stemte overens med vores værdier. 

Barndommens kreative og frie sind 

Som barn elskede jeg at samle hybenblade, sætte dem på små flasker med vand og lege, at det var parfume. Jeg brugte også flittigt mælkebøtter mod brændenælde- og insektbid. Således har min urterejse sin spæde start i barndommen frem til tiden som nybagt forældre. Da den naturlige hudpleje branche i høj grad er uklar, var jeg nødsaget til at udvikle mine egne opskrifter på baggrund af min viden om urtekundskaben og urternes fantastiske egenskaber. Her opstod en drøm om at hjælpe andre til at opnå en afbalanceret hud og således opstod Susila Skincare.

Æ S T E T I K

Det er vigtigt for mig, at du gennem vores brand mærker vores kærlighed til havet og naturen omkring vestkysten. Derfor er vores logo inspireret at vores smukke blå planet og vores produkter indeholder urter fra vores idylliske hav samt urter der vokser langs Thorupstrand. Vores signaturingredienser er derfor blæretang, havtorn og hyben. Vores signaturprodukt kaldes HAW, hvilket stammer fra vores lokale strand som i folkemunde omtales som haw.

En sund hudplejerutine med Susila Skincare

Vi tilbyder et bredt udvalg af minimalistiske produkter. Fra ansigtsrens og multiolie til velfugtende cremer med helende egenskaber.  Alle vores produkter er økologisk lavet, på biodynamiske principper og med rene og naturlige råvarer af høj kvalitet.

Vi tilbyder 100% ærlig og naturlig hudpleje der giver glød, liv, lindring og som genopbygger huden og gør den stærkere og sundere. Produkterne fugter og plejer huden så den efterledes fugtmættet og blød.
Produkterne er veganske og naturbaseret uden udtørrende alkohol eller syntetiske elementer. Rent konkret betyder det, at vi farver med urterne selv, benytter urternes egne aktivstoffer samt fremkalder naturlig duft fra urterne og vores butters. Ingen æteriske olier, alkohol eller unødvendig indhold.
Produkterne er håndlavet i små batches i eget studie og indeholder vilde danske urter.

Fra helende urt til kærlig krukke af creme

Naturlig hudplejeUrtehøst
Urterne sankes i urtehaven, hvor der altid lades urter tilbage af hensyn til naturens bestøvere.

Tørreprocess
Når urterne er sanket, tørres de og gøres hermed klar til den længere proces med koldpres.
Koldpres
Urterne udtrækkes ved blid koldpres og bliver derefter til de fineste gyldne dråber af næringsrige olier.
Produktion
Produkterne håndlaves i små batches i eget studie, hvor olieudtræk og butters kombineres.

Unik forsendelsesmateriale

Vi passer på miljøet og har taget et bevidst valg om at anvende FSC mærket kasser til forsendelse, hvilket betyder, at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Derudover benytter vi dansk ålegræs under forsendelsen. Det er kassefyld af naturens egen vækst, helt bionedbrydeligt og CO2 neutralt. Efter modtagelse kan man derfor med fordel fordele ålegræsset i køkkenhaven eller på komposten. 

Formulering med omtanke

Vi lader altid urter stå tilbage til vores bestøvere og udviser taknemmelighed og omsorg for naturen omkring os. Urterne er biodynamisk dyrket, hvilket betyder, at vi aldrig benytter os af gift til dyrkning og optimering i urtehaven. I praksis betyder det, at vi har en kompost der hele tiden forsyner os med ren og frisk jord til urtehaven. For at sætte gang i komposten, laver jeg et udtræk af brændenælde i vand. Det hjælper med nedbrydningen af plantematerialet. Komposten takker os ved at forsyne os med den lækreste rene jord helt uden plast og på samme tid stortrives insekterne i komposten.

Vi passer på dig og din hud.

Tilbage til blog

Bliv medlem og få alle fordelene

✓ Få adgang til produktnyheder før alle andre.

✓ Modtag særlige tilbud kun til vores Susila Fællesskab.

✓ Få invitationer til eksklusive arrangementer og events.

✓ Modtag anbefalinger til gode hudplejerutiner.

Du vil fra og med dit 3. køb få en særlig invitation til vores facebookgruppe, Susila Skincares FordelsKlub, hvor du får adgang til eksklusive medlemstilbud. Invitationen får du via mail. Vi ses!

Susila Skincare I Mere end blot hudpleje

Jeg har en stor passion for at opretholde en sund livsstil, hvor vi som mennesker praktiserer selvkærlighed og det at gøre gode gerninger for vores mentale velvære. Derfor vil jeg dele alle mine tips og tricks i håb om, at kunne inspirere dig til også at praktisere roen og selvkærligheden.